Advokat Milić

Budimo u kontaktu

MI SMO

Advokatska kancelarija sa sedištem u Beogradu koja usluge pruža klijentima poštujući sledeće principe:

01

Posvećenost

Svakom predmetu i poslu poverenom od strane klijenta, pristupamo vrlo ozbiljno, sistematično i odgovorno. Uvek tražimo način kako da efekisano i ekonomično realizujemo posao koji nam je poveren. Pri rešavanju poverenog posla vodimo se pravilom da svaki problem ima rešenja.

02

Poštenje

Najbitniji princip našeg rada koji podrazumeva međusobno poverenje i pouzdanje između klijenta i nas. Ako ste nam se obratili za pomoć sve naše snage i znanja usredićemo ka rešavanju vašeg problema. Bićemo uvek potpuno iskreni i otvoreni prema Vama i prezentovati stvarno stanje i mogućnosti rešavnja vašeg problema od strane nas. Navedeno isto očekujemo od Vas.

03

Stručnost

Na svakom predmetu i poverenom poslu pored advokata radiće i druga stručna lica. Naime, naša kancelarija ima saradnju sa licima sa posebnim stručnim znanjima kao što su: investicioni savetnici, revizori, ekonomisti, knjigovođe, sudski veštaci i drugi.

Osnovani smo 2015. godine od strane advokata Milić S. Slavenka. Prevashodno pružamo usluge pravnim licima. Bavimo se pružanjem advokatskih usluga domaćim i stranim pravnim subjektima (privrednim društvima, preduzetnicima i poljoprivrednim gazdinstvima) koji posluju na teritoriji Republike Srbije. Advokatske usluge pružamo u oblasti naplate potraživanja, obezbeđenja kapitala za investiranje u projekte putem međunarodnih investicija, kredita, subvencija, podsticaja ili iz sredstava EU fondova kao i pružanjem pravne pomoći u poslovanju privrednih subjekata (ugovori, radni odnosi, porezi, statusne promene i drugo).

Tu smo da Vam pomognemo damo da rešite Vaš problem.

Biće nam zadovoljstvo da razgovoramo sa Vama o Vašem problemu, da zajedinčki nađemo rešenje i da rešimo problem.